Hotel t Voermanshuys

Brugas BV; Oude Burg 14
8000 Brugge
tel: +32 (0)50 /341396Routebeschrijving

Het Hotel 't Voermanshuys, gelegen in het hartje van het historisch centrum van Brugge en gevestigd in een 16de-eeuws patriciërshuis, biedt kamers aan met een vleugje oude Vlaamse sfeer, aan zeer aantrekkelijke prijzen en uitstekende service. Het bezit 10 smaakvol ingerichte kamers waar u zich onmiddellijk thuis voelt.

De unieke en zeer centrale ligging van het hotel bieden u de ideale kans om deze prachtige en romantische stad en de reien te verkennen. Belangrijke bezienswaardigheden, zoals o.a. het Groeningemuseum, de Site Oud Sint-Jan, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Heilig Bloedbasiliek, etc. bevinden zich op slechts 200 à 500 meter afstand van het hotel, terwijl de beroemde Markt met het indrukwekkend Belfort -kenmerk van de stad- slechts een paar straten verderop ligt. Winkelstraten op wandelafstand.

Elke kamer is uitgerust met een flatscreen tv, een eigen badkamer met ligbad, kluis, haardroger en waterkoker met koffie- en theefaciliteiten. De accommodatie is volledig voorzien van gratis wifi. Continentaal ontbijt wordt dagelijks aangeboden mits een kleine meerprijs.

Kamers

Reserveringsvoorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn.

Algemene voorwaarden bij individuele boeking:

  • minder dan 72u voor datum: 1ste nacht
  • meer dan 72u: gratis
  • No show het volledige reservering

Bij groepen (elke boeking vanaf 3 kamers):

  •   op aanvraag

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Hotel 't Voermanshuys, hecht veel belang aan de bescherming van de privacy. De persoonsgegevens van de ‘gast’ worden verwerkt door Brugas BV, met maatschappelijke zetel te Oude Burg 14, 8000 Brugge in overeenstemming met de Belgische Wet betreffende de bescherming van persoonsgegevens en, vanaf de inwerkingtreding ervan, de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679.

 

De volgende categorieën van persoonsgegevens worden door Brugas BV verwerkt: Identificatiegegevens, Financiële gegevens, Levensgewoonten, Vrijetijdsbesteding en interessen, Beeldopnames.

 

Brugas BV verzamelt deze persoonsgegevens voornamelijk wanneer:

·         De ‘gast’ een reservatie maakt.

·         Tijdens het inchecken van de ‘gast’.

·         Tijdens het verblijf van de ‘gast’.

·         Als de ‘gast’ contact opneemt  voor informatie.

·         De ‘gast’ onze website of sociale netwerken bezoekt.

·         De ‘gast’ het gebouw bezoekt: het bezoek wordt voor veiligheidsdoeleinden op video opgenomen en bewaard door CCTV-camera’s.

 

Deze persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

·         Voor de uitvoering van het huurcontract (tussen de gast en de uitvoerder Hotel 't Voermanshuys)

·         Het verlenen van klantenservice,

·         Beheer van contractuele relaties

·         Inning en controle van facturen,

·         Mogelijke geschillenbeslechting,

·         In het bijzonder worden persoonsgegevens verwerkt die verband houden met de uitvoering van de contractuele verplichtingen die voortvloeien uit de reservatie gemaakt via eigen website of tussenpersoon (reisagent).

·         Op basis van het gerechtvaardigd belang van Brugas BV voor:

o   Het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening,

o   Het opleiden, bjisturen van personeel,

o   Monitoring en rapportage,

o   Het voorkomen van misbruik en fraude,

o   De opslag van opnamen van videobewaking gedurende de wettelijke periode,

o   Het opstellen van statistieken (bijv. NIS),

Persoonsgegevens worden bewaard voor de duur van de overeenkomst met Brugas BV en nadien totdat de wettelijke bewaarplicht is verstreken, en in het bijzonder tot het einde van de fiscale en boekhoudkundige verplichtingen en het einde van de contractuele aansprakelijkheid.

 

De gegevens zullen uitsluitend voor wat nodig is voor de hierboven aangegeven doeleinden worden meegedeeld aan de volgende derden:

·         Voor verplichte statistische doeleinden van gegevens (bijv. NIS),

·         Eén of meerdere verzekeringsmaatschappijen in geval van bijstand en/of terugvordering van kosten in geval van aansprakelijkheid bij het onstaan van schade.

·         Belasting – en sociale administraties, vanwege de wettelijke verplichtingen van Brugas BV,

·         De openbare toezichthoudende en controlerende autoriteiten vanwege de wettelijke verplichtingen van Brugas BV,

·         Bankinstellingen,

 

Op basis van een gedateerd en ondertekend schriftelijk verzoek kunt u bij Brugas BV, met een bewijs van uw identiteit kosteloos, indien het volume redelijk is, de schriftelijke mededeling van uw gegevens, en , in voorkomend geval de rectificatie, de verwijdering van onjuiste onvolledige of irrelevante gegevens verkrijgen.